Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets i el tros de pebrot vermell i talleu-los a trossos petits.
  2. Peleu els tomàquets vermells.
  3. Espinyoleu les cireres.
  4. Peleu la ceba tendra i trossegeu-la.
  5. En una batedora, tritureu primer els tomàquets, el pebrot i la ceba tallada (afegiu-n’hi una mica menys d’un quart, per valorar-ne el gust) amb una mica de l’oli i sal.
  6. Afegiu-hi les cireres i la resta de l’oli i vinagre, torneu-ho a triturar i serviu-ho ben fred.

CONSELL

Per donar-li més consistència, afegiu-li una llesca de pa; si el voleu més líquid, un got d'aigua.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: