Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu les pastanagues fins que quedin ben tendres. Refredeu-les en aigua amb gel.
  2. Tritureu les pastanagues amb el suc de taronja i el gingebre fins a obtenir una crema fina, llisa i homogènia.
  3. Corregiu-ho de sal i pebre (si és per aperitiu) o de sucre (si és per postres) i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Acompanyeu la crema amb una culleradeta de iogurt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: