Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la síndria i traieu-ne les llavors.
  2. Peleu el cogombre i traieu-ne les llavors.
  3. Espinyoleu les cireres.
  4. Poseu tots els ingredients trossejats al vas de la batedora, excepte l'oli.
  5. Bateu-ho fins a tenir una barreja homogènia. Afegiu-hi l'oli, bateu-ho uns segons i salpebreu-ho.
  6. Serviu-ho, opcionalment, amb trossets de síndria, de cirera, herbes...

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: