Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots i els tomàquets. Eixugueu-los. Traieu el capell dels maduixots. Reserveu-ne uns quants per a la decoració final del plat.
  2. Liqüeu els maduixots i els tomàquets. afegiu-hi la sal, el pebre negre, el sucre i l'oli. Hi podeu posar també alguna punta d'herba aromàtica, com ara menta, alfàbrega, romaní o farigola. En acabat, passeu-ho pel túrmix i coleu-ho.
  3. Muntatge: per acabar el plat munteu una amanida amb la maduixa, el tomàquet, unes fulles d'alfàbrega i de menta i serviu al moment aquest gaspatxo dolç.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: