Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els cogombres i traieu-ne les llavors. Traieu les fibres de la branca d'api amb un pelador de verdures.
  2. Trossegeu la resta d'ingredients sòlids i poseu-los al got de la batedora.
  3. Afegiu-hi els ingredients líquids i bateu-ho uns minuts fins a tenir una barreja homogènia. Coleu-ho o no, segons les preferències de textura.
  4. Quan ho serviu, afegiu-hi un rajolí de iogurt batut i podeu acabar-ho, opcionalment, amb tires de cogombre, trossets de pebrot, flors, herbes fresques, etc.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: