Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient i amb l’ajuda d’una batedora, tritureu el tomàquet amb la síndria i 50 ml d’oli d’oliva verge. Corregiu-ne el punt de sal i reserveu-ho a la nevera.
  2. Al got de la batedora, tritureu el porradell amb l’alfàbrega i l’oli restant. Coleu-ho i reserveu l’oli d’alfàbrega.
  3. Serviu les cremes de tomàquet acompanyades d’unes gotes d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: