Preparació
- Per a la base: folreu la base d’un motlle allargat amb la pasta brisa. Escampeu per sobre una capa amb la meitat de la melmelada de maduixa.
- Per al pastís: barregeu els secs fins que quedin homogenis. Afegiu-hi els líquids i barregeu-ho bé.
- Aboqueu la mescla sobre la pasta brisa amb melmelada i coeu-ho 50 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
- Escampeu una capa amb la resta de melmelada per sobre la superfície i reserveu-ho 30 min al congelador.
- Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Manteniu-la calenta en un bany maria fins al moment d’utilitzar-la.
- Traieu el pastís del congelador i desemmotlleu-lo. Sobre una reixeta, napeu tot el pastís amb la cobertura de xocolata, deixant que caigui per tot el voltant.
- Deixeu-lo refredar, decoreu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.