Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la llet amb la nata.
  2. Amb unes varetes elèctriques, munteu els rovells, el sucre i la sal a punt de neu.
  3. Escaldeu-ho amb el líquid calent i coeu-ho a 85 ºC.
  4. Refredeu-ho ràpidament a 40 ºC i afegiu-hi el mascarpone (és recomanable afegir una mica de crema calenta al mascarpone per anar-lo desfent i, quan estigui una mica desfet, afegir-hi la resta de la crema, a 40 ºC).
  5. Refredeu-ho a 4 ºC ràpidament i deixeu-ho reposar 12 h a 4 ºC.
  6. Passeu el gelat per una màquina casolana de fer gelats.
  7. Guardeu-lo al congelador i mengeu-vos-el quan us vingui de gust.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: