Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brownie: desfeu la mantega amb la xocolata blanca. Munteu el rovell amb el sucre. Un cop la xocolata i la mantega estiguin desfetes, afegiu-hi amb compte el rovell i després la farina. Poseu-ho en un motlle encamisat d’uns 2 cm de gruix. 
  2. Feu-ho coure al forn 20 min a 180 ºC. Un cop cuit, talleu-ho a daus d’1 x1 cm i deixeu-ho assecar fora de la nevera 24 h. 
  3. Per a la crema de rom cremat: barregeu el rom amb el sucre i porteu-ho a ebullició. Quan estigui bullint, enceneu el rom per tal que es cremi. Deixeu-ho evaporar. Quan ja quasi no quedi rom, afegiu-hi la llet, i quan torni a bullir aboqueu-ho sobre els rovells en un bol fora del foc, sense parar-ho de remenar. 
  4. Torneu-ho a col·locar al foc i, sense parar de remenar, deixeu que arribi fins als 85 ºC, quasi a punt de bullir. Reserveu-ho a la nevera. 
  5. Muntatge: feu una base de crema de rom cremat, poseu-hi una bola de gelat i acabeu-ho amb uns quants cruixents de brownie.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: