Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure la llet amb la nata líquida, la pela de fruita i els canonets de vainilla.
  2. Un cop cuita, barregeu-ho a poc a poc amb els ous, que haureu batut prèviament, i amb el sucre.
  3. Torneu a posar la barreja al foc, aquesta vegada al bany maria, sense deixar de batre, fins que arribi als 83 ºC; això passarà quan la barreja comenci a desprendre un lleuger fum blanc.
  4. Retireu-ho del foc. Bateu-ho i deixeu-ho que reposi uns minuts.
  5. Congeleu-ho 6-8 h. Perquè el gelat no cristal·litzi i quedi dur, tritureu-lo cada hora, durant el període de congelació, amb l’ajuda d’un robot de cuina. Afegiu-hi els encenalls de xocolata en l’últim triturat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: