Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells d’ou amb el sucre fins que quedin blancs. Incorporeu-hi 100 g del xarop d’avet. Afegiu-hi la llet calenta i torneu-ho a posar a foc suau. Porteu-ho fins a la temperatura de 85 ºC. Retireu-ho i deixeu-ho refredar. Una vegada la crema sigui freda, poseu-la a la nevera.
  2. En un plat fondo o en una copa per a gelat, poseu-hi una bola gran de gelat i regueu-la amb una mica de vinagre balsàmic blanc. Col·loqueu-hi les maduixes i acabeu-ho amb una cullerada de xarop d’avet pel damunt. Decoreu-ho amb la menta fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: