Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les figues, trossegeu-les i poseu-les en un cassó amb 50 g de sucre.
  2. Poseu-lo al foc i aneu-lo remenant amb una forquilla per fer-ne puré. Quan el puré faci els primers borbolls, aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar del tot.
  3. Poseu la llet en un cassó i feu que arrenqui el bull.
  4. Separeu els rovells de les clares d'ou.
  5. Blanquegeu els rovells amb 100 g de sucre amb un robot de cuina, fins que dobli el volum. Afegiu-hi la llet calenta, a poc a poc, sense parar de remenar. Quan estigui tot ben barrejat, torneu a abocar la barreja al cassó i escalfeu-la.
  6. Deixeu pujar la temperatura de la barreja, sense parar de remenar, just fins a 83 ºC, i aparteu-la del foc; deixeu refredar la crema anglesa completament.
  7. En fred, barregeu el puré de figues, la nata i la crema anglesa i deixeu-ho batre a la geladora.
  8. Si no en teniu, poseu la mescla al congelador i aneu-la remenant de tant en tant (cada 5 h) fins que quedi completament congelada.
  9. Reserveu el gelat al congelador fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: