Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al iogurt: en un cassó, poseu al foc la llet de coco i l’agar-agar en fred. Remeneu-ho bé per desfer els grumolls. Escalfeu-ho a foc mitjà-alt fins que bulli, deixeu-ho 10 s i retireu-ho del foc.
  2. Poseu-ho en un recipient de vidre i deixeu-ho refredar totalment.
  3. Un cop fred, afegiu-hi la càpsula de prebiòtic i remeneu-ho bé.
  4. Tapeu-lo amb una tela i deixeu-lo reposar a temperatura ambient (12 h a l’estiu i 24 h a l’hivern, a 21ºC).
  5. Congeleu el iogurt un mínim de 4 h.
  6. Per als albercocs: en una paella a foc molt lent, escalfeu l’oli de coco i daureu-hi els albercocs, sense pinyol i a quarts, 4-5 min, remenant-los.
  7. Fora del foc, afegiu-hi la canyella.
  8. Poseu els albercocs al fons del got, al damunt el gelat i acabeu-ho amb la melmelada de cireres i la menta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: