Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la primera gelatina: poseu la beguda d’arròs, la nata de civada i dues culleradetes de flocs d’agar-agar a bullir, 5 min, fins que els flocs estiguin dissolts. Refredeu-ho en un motlle, que quedi fred i compacte.
  2. Per a la segona gelatina: poseu la llet d’arròs, el cacau o garrofa, la melassa d’arròs i dues culleradetes de flocs d’agar-agar a bullir, 5 min.
  3. Aboqueu-ho al motlle de l’altra gelatina i deixeu-ho refredar abans de servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: