Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la primera gelatina: poseu la beguda d’arròs, la nata de civada i dues culleradetes de flocs d’agar-agar a bullir, 5 min, fins que els flocs estiguin dissolts. Refredeu-ho en un motlle, que quedi fred i compacte.
  2. Per a la segona gelatina: poseu la llet d’arròs, el cacau o garrofa, la melassa d’arròs i dues culleradetes de flocs d’agar-agar a bullir, 5 min.
  3. Aboqueu-ho al motlle de l’altra gelatina i deixeu-ho refredar abans de servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: