Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’una batedora, tritureu els albercocs fins a obtenir-ne un puré espès. Reserveu-lo.
  2. Bateu els rovells d’ou amb el sucre i la farina, i reserveu-ho.
  3. En un cassó, bulliu la nata amb el canonet de vainilla. Quan bulli, barregeu-la amb l’ou i torneu a posar-la al foc. Aquesta vegada, deixeu que la crema espesseixi sense deixar que bulli.
  4. Barregeu la crema amb l’albercoc triturat i deixeu-ho refredar. Distribuïu-ho en motlles de gelats de pal, alternant-ho amb làmines fines d’albercoc en almívar.
  5. Congeleu-los 12 h abans de servir-los.
  6. Per obtenir un gelat més cremós, congeleu la barreja en un recipient i bateu-la enèrgicament cada hora, durant tot el congelat, d’aquesta manera evitareu la cristal·lització dels líquids i obtindreu més bon resultat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: