Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu el meló i els gerds, i eixugueu-los. 
  2. Passeu el meló per la liquadora, sense llavors però amb la pela, i barregeu el suc resultant amb els gerds, lleugerament trossejats, i unes gotes de llimona.
  3. Ompliu motlles de gelats de pal amb la barreja i poseu-los al congelador 6 h, o fins que estiguin congelats. 
  4. Desemmotlleu-los amb cura i serviu-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: