Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb el sucre blanc i el sucre muscovat. Afegiu-hi els ingredients secs alternant-los amb el te i barregeu-ho bé.
  2. Formeu xurros amb la massa d’uns 4 cm de gruix, emboliqueu-los amb paper film i deixeu-los a la nevera unes 4 h.
  3. Traieu els xurros i talleu-los a rodanxes d’uns 4 mm de gruix. Col·loqueu-les separades en una safata de forn coberta amb paper de forn i coeu les galetes durant 10 min a 190 ºC.
  4. Deixeu-les refredar i mengeu-les acompanyades d’una rajola de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: