Preparació
- En un recipient al foc poseu la tònica, la ginebra, el sucre i els fulls de gelatina, manteniu-ho al foc fins als 65 ºC i retireu-ho. Coleu-ho i deixeu que es refredi i la gelatina agafi cos.
- Seguidament, talleu la poma a dauets molt petits sense treure-li la pell i afegiu-los al gintònic.
- Agafeu el bulb de fonoll i piqueu-lo fi i regular, escaldeu-lo en aigua bullent i refredeu-lo amb aigua i gel. Escorreu-lo i afegiu-lo al gintònic.
- Per a l’escuma de iogurt: escalfeu la llet amb el sucre. Poseu a desfer els fulls de gelatina prèviament hidratats amb aigua freda i coleu-ho, barregeu-ho al iogurt i poseu-ho al sifó. Deixeu-ho reposar 6 o 8 h.
- Muntatge: emplateu aquestes postres en una copa; al fons, hi poseu el gintònic amb la poma i el fonoll, i al damunt hi apliqueu l’escuma de iogurt. Per acabar, ratlleu una mica de pell de llimona pel damunt de l’escuma.