Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gofra: poseu la mantega en un bol rodó i desfeu-la al microones. Afegiu-hi el sucre, la sal i els rovells mentre ho remeneu amb unes varetes, fins que tots els ingredients quedin incorporats i la barreja quedi semiemulsionada.
  2. Incorporeu-hi el llevat, dissolt dins la llet, i remeneu-ho per tal que es reparteixi de manera homogènia per tota la massa. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi cremós i homogeni.
  3. Per coure la massa és ideal una gofrera. Si no en teniu, ho podeu fer amb una paella, com els pancakes americans, però no quedaran encasellades ni quadrades.
  4. Per al gelat: poseu els rovells, el sucre, la pela de llimona i la mel en un bol al bany maria i barregeu-ho amb unes varetes, mentre ho emulsioneu, fins a ser una espuma.
  5. Traieu-ho de la font de calor, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i remeneu-ho fins que la calor de la barreja les dilueixi.
  6. Poseu-hi el iogurt i l’alfàbrega picada. Deixeu-ho al congelador 4 h. Remeneu el gelat cada hora mentre el congeleu i, si voleu, afegiu-hi un raig de licor. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: