Preparació
- Per a la gofra: poseu la mantega en un bol rodó i desfeu-la al microones. Afegiu-hi el sucre, la sal i els rovells mentre ho remeneu amb unes varetes, fins que tots els ingredients quedin incorporats i la barreja quedi semiemulsionada.
- Incorporeu-hi el llevat, dissolt dins la llet, i remeneu-ho per tal que es reparteixi de manera homogènia per tota la massa. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi cremós i homogeni.
- Per coure la massa és ideal una gofrera. Si no en teniu, ho podeu fer amb una paella, com els pancakes americans, però no quedaran encasellades ni quadrades.
- Per al gelat: poseu els rovells, el sucre, la pela de llimona i la mel en un bol al bany maria i barregeu-ho amb unes varetes, mentre ho emulsioneu, fins a ser una espuma.
- Traieu-ho de la font de calor, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i remeneu-ho fins que la calor de la barreja les dilueixi.
- Poseu-hi el iogurt i l’alfàbrega picada. Deixeu-ho al congelador 4 h. Remeneu el gelat cada hora mentre el congeleu i, si voleu, afegiu-hi un raig de licor.