Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al coulis de mango: prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre a foc suau durant uns 2-3 min. Retireu-ho del foc i reserveu-ho. Encara en calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades. Talleu el mango a bocins i afegiu-hi l’almívar. Tritureu-ho i repartiu-ho en els gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Per a la crema de coco: dissoleu la Maizena en una mica de llet de coco freda.
  3. Incorporeu-ho amb la resta de llet de coco a una cassola a foc mitjà. Remeneu-ho constantment fins que s’espesseixi. Aboqueu-ho en un vol, filmeu-ho a pell i deixeu-ho refredar. Un cop fred, repartiu-ho en els gotets formant una segona capa.
  4. Per al lemon curd: poseu una cassola al bany maria amb tots els ingredients. Deixeu-ho coure remenant-ho constantment fins que espesseixi. Incorporeu-ho als gotets fent la tercera capa. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: