Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Repartiu la melmelada pel fons dels gots.
  2. Per a la mousse, hidrateu la gelatina en aigua freda.
  3. Barregeu el iogurt grec, el sucre i el iogurt en pols.
  4. Escalfeu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-ho al iogurt.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.
  6. Repartiu la mousse pels gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  7. Repartiu els peta zetas de xocolata per sobre els gotets i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: