Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse: poseu en remull la gelatina en aigua freda. Separeu els rovells de les clares. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  2. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les suaument.
  3. Repartiu la mousse dins els gotets de servir. Reserveu-ho a la nevera unes 2 h.
  4. Per al bombó: foneu la xocolata. Repartiu cullerades de xocolata sobre un paper de forn. Repartiu-hi un grapat de fruits secs per sobre. Reserveu-ho a la nevera per tal que qualli la xocolata.
  5. Muntatge: sobre la mousse de torró ja quallada repartiu una capa de iogurt grec. Col·loqueu un bombó de músic a sobre de cada gotet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: