Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al granissat: poseu el sucre i la canyella en un cassó coberts d’aigua. 
  2. Un cop dissolt el sucre, afegiu-hi el vi, retireu-ho i deixeu-ho refredar. Poseu-ho al congelador i, al cap de 3 h, passeu-hi el braç elèctric. 
  3. Deixeu-ho al congelador fins al moment de consumir-ho. 
  4. Per a la compota de pera: peleu i talleu la pera a dauets i bulliu-la amb el sucre, el clau i un dit d’aigua. 
  5. Un cop transparent, traieu-la del foc i deixeu-la refredar. Ompliu copes amb pera i granissat i claveu-hi una galeta cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: