Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els bolets i lamineu-los. Reserveu-los.
  2. Piqueu l’all i la ceba i ofegueu-los junts, en una cassola baixa o una paella, amb un raig d’oli d’oliva.
  3. Afegiu-hi els bolets quan la ceba i l’all agafin color. Ofegueu el conjunt perquè els bolets despertin l’aroma i afegiu-hi el brou. Deixeu-ho coure uns minuts, salpebreu-ho i empolsineu-hi el julivert.
  4. Repartiu el saltat en cassoletes i cobriu-les amb un ou cru a sobre.
  5. Assaoneu l’ou i enforneu-lo fins que la clara qualli. Serviu-ho al moment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: