Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el xili serrano, la ceba i el coriandre.
  2. Obriu per la meitat l’alvocat, traieu-ne la polpa i trenqueu-la una mica en un molcajete (morter mexicà).
  3. Barregeu-ho amb la resta d’ingredients amb la mà del molcajete i aneu-ho trinxant, sempre amb el pinyol de l’alvocat pel mig, fins a obtenir una semipasta que no perdi la textura original de l’alvocat.
  4. Rectifiqueu-ne el punt de sal i reserveu-ho amb el pinyol fins al moment de servir-ho (així no s’ennegrirà la polpa).

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: