Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el cap i les potes de les guatlles. Separeu-les en quatre parts i deixeu-les polides. Poseu una paella amb un raig d’oli al foc i salteu-hi les cuixes fins a deixar-les daurades per ambdós costats. 
  2. Afegiu-hi els pits i enrossiu-los pel costat de la pell durant uns minuts. Afegiu-hi l’all, el gingebre i el sucre. Caramel·litzeu-ho. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la salsa de soja i el vinagre de Mòdena. 
  3. Barregeu-ho bé, deixant que el caramel cobreixi tota la superfície de les guatlles. Serviu mitja guatlla per persona i acompanyeu-la de fulles de créixens i una pastanaga.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: