Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu dues de les pomes i talleu-les a daus d’1 cm. Barregeu els daus de poma, la tòfona picada, les prunes i els grans de raïm i poseu-ho dins de les guatlles.
  2. Poseu les guatlles al forn amb la tercera poma, pelada i tallada a quarts, 25 min, a 200 ºC.
  3. Quan estiguin rostides, traiu-les de la safata.
  4. Poseu el got de vi negre a la safata, lligueu els sucs despresos i reserveu la salsa per acompanyar les aus.
  5. Feu coure les verdures tendres per acompanyar el plat.
  6. Serviu una guatlla per ració, uns quarts de poma rostida i un grapat de verduretes, i acabeu-ho cobrint les aus amb una cullerada de salsa.

CONSELL
Podeu lligar les verduretes formant farcells i presentar les guatlles d’una manera més elegant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: