Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu l’all laminat, i la ceba i el pebrot verd picats. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi la polpa de pebrot de romesco i el tomàquet ratllat, sal i pebre, i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
  2. Afegiu-hi les patates pelades i tallades a daus. Incorporeu-hi el fumet de peix i el llorer. Barregeu-ho bé i coeu-ho 20 min, fins que les patates estiguin fetes.
  3. Netegeu el bonítol de pell i espines, talleu-lo a daus, salpebreu-lo i afegiu-lo a la cassola. Coeu-ho 3 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar 3 min.
  4. Serviu el marmitako amb porradell picat i branquetes de farigola.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: