Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos a la nevera.
  2. Poseu un raig d'oli d'oliva en un cassó i sofregiu-hi les pells i els caps dels llagostins. Aneu-ho aixafant tot amb una espàtula. Quan les pells hagin canviat de color, regueu-ho amb el conyac i flamegeu-ho. Quan s'apagui, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho que cogui 20 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Trossegeu la ceba, els pebrots i l'all molt fins. Poseu un raig d'oli en una cocota, tireu-hi la verdura i una mica de sal i deixeu que es vagi sofregint. Quan la verdura s'hagi estovat, retireu-ho del foc i incorporeu-hi el pebre vermell de la Vera, el bitxo i el llorer. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns 15 min.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi els cigrons i cobriu-ho amb el fumet. Deixeu-ho coure durant 10 min. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. A l'últim moment afegiu-hi els cossos dels llagostins. Es cuinaran perfectament amb la calor residual.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: