Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un raig d'oli ofegueu la ceba, el porro i les pastanagues tallades a rodanxes, 5-10 min. Talleu la costella a trossos petits i feu el mateix amb la cansalada viada.
  2. Afegiu la costella i la cansalada a la cassola, remeneu-ho i deixeu que comenci a daurar-se bé. Rectifiqueu-ho de sal.
  3. Afegiu-hi la patata pelada i tallada a trossos, la fulla de llorer, la farigola i els pèsols. Barregeu-ho bé i afegiu-hi el Caldo Natural de Puchero Aneto. Coeu-ho a foc mitjà uns 25-30 min.
  4. En els últims minuts, afegiu-hi l'unça de xocolata i feu la picada amb els alls, les galetes i el pebre vermell. Incorporeu aquesta picada al guisat en el moment de servir-lo. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: