Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de fang, feu un sofregit amb l’oli, l’all i la ceba, fins que tot quedi ben ros.
  2. Afegiu-hi el tomàquet, fins que quedi com una melmelada, a foc lent. És important que tot es faci amb calma. Afegiu-hi el pebre vermell, el safrà, la sal, el pebre negre, les patates i les carreretes. Poseu-hi el brou de peix i feu-ho coure a foc lent. Si veieu que hi falta suc, aneu-n’hi afegint, que no quedi massa sec i tingueu el problema de deixar les patates dures o crues.
  3. Al cap de 15 min, afegiu-hi els musclos, les navalles i les cloïsses, i deixeu-ho coure 3 min. Poseu-hi la picada, el julivert picat i la pela de llimona, i coeu-ho 3 min més.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: