Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu molt bé el pollastre i assequeulo amb paper absorbent. Salpebreu-lo i enfarineu-lo. Fregiu-lo en una paella amb oli, fins que estigui daurat. Aparteu-lo del foc i poseu-lo en una cassola.
  2. A la mateixa paella on heu fregit el pollastre (traieu una mica d’oli si cal), prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu el sofregit al pollastre, amb una fulla de llorer. Cobriu-ho amb aigua calenta i deixeu-ho coure 10 min, a foc suau.
  4. Peleu, renteu i talleu les patates. És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-les perquè deixin anar el midó i s’espesseixi el brou del guisat.
  5. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts. Afegiu les patates i les carxofes al guisat amb una mica de colorant en pols, i feu-ho coure a foc lent fins que estiguin fetes.
  6. Prepareu una picada amb les ametlles sense pela, l’all, el julivert i un pessic de nou moscada. Afegiu la picada al final de la cocció i remeneu-ho molt bé. Corregiu-ho de sal.
  7. Serviu els plats acompanyats de mig ou dur.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: