Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu les cloïsses amb aigua amb una cullerada de sal, un mínim d’1 h, perquè treguin la sorra.
  2. En una cassola, poseu-hi el sofregit i, quan agafi temperatura, afegiu-hi les carxofes, netes i tallades a làmines primes, i coeu-les 5 min. Afegiu-hi les mongetes, cobriu-ho amb el brou de peix, sacsegeu-ho perquè tots els ingredients s’integrin i deixeu que faci xup-xup.
  3. Quan el guisat estigui ben amalgamat, afegiu-hi les cloïsses, colades i esbandides.
  4. Tapeu la cassola, espereu que s’obrin les cloïsses (uns 2 min), salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: