Preparació
- En un recipient, barregeu la carn picada amb l’ou, l’all picat i les dues llesques de pa de motlle banyades en llet. Salpebreu-ho i formeu-ne quatre hamburgueses. Deixeu-ho reposar a la nevera 30 min.
- En un cassó a foc lent, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi els ceps trossejats i deixeu que es tornin rossos. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho coure 5 min; salpebreuho i tritureu-ho.
- En una paella amb una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, fregiu les hamburgueses 4 min per cada costat, fins que quedin al punt.
- Serviu les hamburgueses amb la crema de ceps i la ceba tendra tallada a quarts i brasejada o saltada.
CONSELL
Piqueu els ceps molt fins i salteu-los amb un raig d’oli d’oliva; escorreu-los bé i barregeu-los amb la carn picada perquè l’hamburguesa tingui gust de ceps.