Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell i les espines del salmó, i talleu-lo a quadradets.
  2. Piqueu el porro i l’all, molt petits, i ratlleu la ceba amb la part gruixuda del ratllador. 
  3. Poseu tots els ingredients en un bol, afegiu-hi el rovell d’ou, barregeu-ho i pasteu-ho una mica, amb les mans. Afineu-ne el punt de sal i afegiu-hi el cibulet. 
  4. Amb l’ajuda d’un cèrcol, doneu-li forma; pressioneu-ho bé. 
  5. Escalfeu una paella amb un raig d’oli i, sense retirar el cèrcol, coeu-hi les hamburgueses, 2 min per cada costat. Si voleu el peix molt fet, podeu posar-les al forn, 1-2 min, a 180 ºC. 
  6. Per a les patates confitades: peleu les patates i talleu-ne làmines d’1 cm. Amb l’ajuda d’un tallapastes, doneu-los forma. Saleu-les i cobriu-les amb oli, i incorporeu-hi la pela de la llimona. Poseu-les a foc molt baix; l’oli ha d’estar calent, però no gaire, d’aquesta manera es mantindrà cru. Confiteu les patates 40 min. 
  7. Escalfeu el pa al forn, 1 min, talleu el tomàquet a rodanxes fines i les fulles d’enciam, en dos trossos. 
  8. Munteu l’hamburguesa i acompanyeu-la amb les patates. 

CONSELL

Permeteu que els vostres fills formin la barreja de l’hamburguesa i la col·loquin als cèrcols. Podeu substituir el salmó per un peix blanc, com ara lluç o orada. També podeu servir l’hamburguesa sense pa, o substituir-lo per torrades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: