Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'hamburguesa: barregeu la carn picada, sal, pebre negre, l'all i el julivert picats i una mica d'ou.
  2. Fregiu la ruca amb oli i amb un polsim de sucre, per tal de treure-li l’amargor.
  3. Marqueu el fetge gras a la planxa.
  4. Feu l’hamburguesa a la planxa, al gust del comensal.

Muntatge

  1. Poseu el pa de base, l’hamburguesa a sobre, afegiu-hi el foie gras, la ceba confitada, la salsa de tòfona i, a un costat, la ruca fregida. Acabeu-ho amb una mica de reducció de porto.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: