Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de remolatxa: al got de la batedora o el processador d’aliments, poseu tots els ingredients i tritureu-los fins a formar un hummus ben fi.
  2. Per a l’hamburguesa: talleu el pa per la meitat i marqueu-lo per les dues cares en una paella amb una mica d’oli o mantega (optatiu).

  3. A la mateixa paella, feu els ous ferrats amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Saleu-los.

  4. Talleu els xiitakes a làmines i salteu-los amb un raig d’oli a la mateixa paella. Saleu-los i reserveu-los.

  5. Coeu l’hamburguesa a la mateixa paella amb un xic d’oli; deixeu-la poc feta a l’interior.

  6. Per a la presentació: unteu la base del pa d’hamburguesa amb una mica d’hummus de remolatxa i poseu-hi una mica de ceba morada. Al damunt, col·loqueu-hi l’hamburguesa.

  7. Damunt de la carn, col·loqueu-hi els bolets cuits i, a sobre, poseu-hi una petita capa de microbrots i culmineu-ho amb l’ou.

  8. Tapeu l’hamburguesa amb l’altra meitat del panet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: