Preparació
- Per a la salsa de remolatxa: al got de la batedora o el processador d’aliments, poseu tots els ingredients i tritureu-los fins a formar un hummus ben fi.
-
Per a l’hamburguesa: talleu el pa per la meitat i marqueu-lo per les dues cares en una paella amb una mica d’oli o mantega (optatiu).
-
A la mateixa paella, feu els ous ferrats amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Saleu-los.
-
Talleu els xiitakes a làmines i salteu-los amb un raig d’oli a la mateixa paella. Saleu-los i reserveu-los.
-
Coeu l’hamburguesa a la mateixa paella amb un xic d’oli; deixeu-la poc feta a l’interior.
-
Per a la presentació: unteu la base del pa d’hamburguesa amb una mica d’hummus de remolatxa i poseu-hi una mica de ceba morada. Al damunt, col·loqueu-hi l’hamburguesa.
-
Damunt de la carn, col·loqueu-hi els bolets cuits i, a sobre, poseu-hi una petita capa de microbrots i culmineu-ho amb l’ou.
-
Tapeu l’hamburguesa amb l’altra meitat del panet.