Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’hamburguesa de falàfel: poseu els cigrons en remull la nit abans, amb una culleradeta de bicarbonat.
  2. L’endemà, escorreu bé els cigrons i tritureu-los en un processador d’aliments amb la ceba, la pastanaga, l’all, el coriandre, el comí, el sèsam, la farina, la sal i el pebre negre, fins a formar una massa compacta.
  3. Feu hamburgueses amb la massa.
  4. En una paella amb un raig d’oli, marqueu les hamburgueses de falàfel fins que quedin ben daurades. Poseu-les al forn a 200 ºC 15 min més, perquè s’acabin de coure. Un cop sortides del forn, deixeu-les reposar 5 min.
  5. Per a la salsa de iogurt: barregeu el iogurt amb la resta d’ingredients.
  6. Obriu el pa, poseu-hi una mica d’oli per dins i marqueu-lo lleugerament en una paella, perquè quedi una mica torrat.
  7. Talleu els tomàquets a rodanxes. Talleu el cogombre a rodanxes fines, poseu-lo en un bol amb una mica de sal i oli d’oliva. Renteu les fulles dels cabdells.
  8. Al pa, poseu 2 fulles d’enciam; per sobre, 2 rodanxes de tomàquet, l’hamburguesa de falàfel, unes rodanxes del cogombre escorregudes de l’oli i una mica de la salsa. Tanqueu el pa amb la tapa i ja estarà a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: