Gaudiu-la amb Complot IPA de Damm!
Us proposem una hamburguesa moderna i original, amb un formatge que té molt de caràcter, l'Appenzeller suïs. Per això, val la pena gaudir-la amb una cervesa com la Complot, una IPA mediterrània, elaborada amb llúpol de la localitat tarragonina de Prades (Baix Camp). Una regió amb un clima i una tipologia de terreny molt similars al de les grans regions productores de llúpol a nivell mundial. Una recepta complexa que incorpora 8 varietats de llúpol: Nugget (Prades), Summit, Willamette, Citra, Centennial, Simcoe, Amarillo i Mosaic, incorporades en diferents moments del procés per aportar més amargor o més aroma en cada cas.
Preparació
- Hamburguesa: primer s'ha de passar la carn per la màquina de picar i emulsionar-la amb el greix.
- Després, condimenteu-la i formeu peces de 160 g c/u.
- Cada ració: heu de posar tots els ingredients, excepte la mantega, en un recipient tapat a 35 ºC a la cuina perquè tingui lloc una lleugera fermentació.
- En aquest moment, tritureu-ho tot i feu la mescla amb la mantega pomada.
- Finalment heu d'homogeneïtzar la massa i reservar-la a la nevera.