Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gaudiu-la amb Complot IPA de Damm!

Us proposem una hamburguesa moderna i original, amb un formatge que té molt de caràcter, l'Appenzeller suïs. Per això, val la pena gaudir-la amb una cervesa com la Complot, una IPA mediterrània, elaborada amb llúpol de la localitat tarragonina de Prades (Baix Camp). Una regió amb un clima i una tipologia de terreny molt similars al de les grans regions productores de llúpol a nivell mundial. Una recepta complexa que incorpora 8 varietats de llúpol: Nugget (Prades), Summit, Willamette, Citra, Centennial, Simcoe, Amarillo i Mosaic, incorporades en diferents moments del procés per aportar més amargor o més aroma en cada cas.

Preparació

  1. Hamburguesa: primer s'ha de passar la carn per la màquina de picar i emulsionar-la amb el greix.
  2. Després, condimenteu-la i formeu peces de 160 g c/u.
  3. Cada ració: heu de posar tots els ingredients, excepte la mantega, en un recipient tapat a 35 ºC a la cuina perquè tingui lloc una lleugera fermentació.
  4. En aquest moment, tritureu-ho tot i feu la mescla amb la mantega pomada. 
  5. Finalment heu d'homogeneïtzar la massa i reservar-la a la nevera.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: