Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la memela o huarache: feu boles de 90 g amb la massa de blat de moro blau i doneu-los forma ovalada amb una premsa de fer truites.
  2. Escalfeu una paella a 180 ºC i cuinar-les pels dos costats, 3 min, i reserveu.
  3. Per a les gambes amb allada: escalfeu una paella amb una mica d'oli d'oliva i salteu primer les gambes, després l'all i finalment el nopal fresc. Quan canviï de color a daurat, flamegeu-ho amb el vi blanc i reserveu-ho.
  4. Per al muntatge: poseu llard pels dos costats de cada truita blava perquè estigui una mica cruixent.
  5. Banyeu les truites amb les salses, meitat vermella i meitat verda, per damunt, i afegiu-hi la ceba picada, les gambes saltades i el nopal.
  6. Acabeu-ho amb alvocat, la crema i els raves, i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: