Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell superior de la carbassa, retireu-ne les llavors i traieu-ne la polpa.
  2. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Talleu la polpa de la carbassa a trossos i poseu-la en una safata de cuinar amb l'all i un bon raig d'oli. Saleu-la i poseu-la al forn durant 45 min fins que estigui molt tendra. Espereu que es refredi.
  3. Poseu la carbassa en un processador d'aliments amb els sucs que hagin quedat a la safata i l'all. Afegiu-hi el suc de llimona, la pasta de tahina i els cigrons. Saleu-ho i barregeu-ho fins a formar una pasta. Afegiu-hi una mica més d'oli si és massa espès.
  4. Torneu a introduir l'hummus a la carbassa i serviu-ho amb els pebrots, els bastonets de pa i les patates fregides. I ja el podreu menjar!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: