Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els cigrons amb els grans d’all pelats, la tahina i el suc de les llimones. Poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia.
  2. Peleu les pastanagues i renteu-les; traieu les llavors dels pebrots. Renteu el cogombre, la coliflor, l’enciam i les branques d’api. Talleu les branques de la coliflor a làmines i la resta de les verdures, a bastons. Deixeu totes les verdures submergides en aigua freda amb glaçons un mínim de 20 min i escorreu-les bé abans de servir-les.
  3. Serviu l’hummus en un bol i acabeu-lo d’amanir empolsant-lo amb pebre vermell dolç, julivert picat i un fil d’oli d’oliva. Serviu les verdures al costat, en una safata.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: