Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, aixafeu les mores netes amb una forquilla. Afegiu-hi aigua bullint i tapeu-ho.
  2. Quan s’hagin infusionat, 10-15 min, coleu les mores i reserveu, en un altre bol, l’aigua que han deixat. Afegiu-hi 3 o 4 cullerades de sucre i deixeu refredar l’aigua. Reserveu-ho al congelador. Al cap de 30 min, traieu-ho del congelador i remeneu-ho. Ho heu d’anar remenant cada 15 min, per aconseguir una textura de gel picat de granissat.
  3. Reserveu el granissat. Poseu les copes de servir al congelador.
  4. Per al crocant: poseu al foc un pot amb sucre i cobriu-lo d’aigua. Deixeu que bulli.
  5. Piqueu les ametlles amb la mà de morter fins que n’obtingueu trossets petits. No han de quedar triturades. Afegiu-les al pot al foc i aneu-ho remenant fins que no quedi líquid.
  6. Distribuïu una mica de iogurt a la base de cada copa. Afegiu-hi el granissat i el crocant. Refregueu menta per la vora de la copa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: