Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba molt fina i, en una cassola, amb oli d’oliva, sofregiu-la amb els alls i el llorer.
  2. Quan agafin color, afegiu-hi els jarrets de vedella i daureu-los.
  3. Afegiu-hi el vi i el brou, i deixeu-ho coure 20 min a foc lent, amb la cassola tapada.
  4. Afegiu-hi les carxofes i els bolets. Deixeu-ho coure 30 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: