Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esbandiu la col i centrifugueu-la. Retireu-ne les tiges i trenqueu-la a trossets.
  2. Deixeu-la a l’aire tant com sigui possible.
  3. Barregeu la resta d’ingredients amb un robot de cuina fins que quedi una crema suau.
  4. Poseu la col en un recipient gran i afegiu-hi la barreja, mirant que quedi tot ben recobert.
  5. Col·loqueu la col a les safates del deshidratador, a 42 ºC, tota la nit o fins que el recobriment superior estigui sec.
  6. Retireu-la i poseu-la directament a la malla, i deshidrateu-la fins que quedi cruixent.
  7. Si no teniu deshidratador, podeu fer-la al forn: poseu la col en una safata coberta de paper vegetal. Deixeu-la deshidratar, a menys de 120 ºC, amb el forn, prèviament calent, en mode ventilador.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: