Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba. Quan sigui rossa, poseu-hi el llamàntol, el bitxo i el conyac i feu-ho reduir. 
  2. Incorporeu-hi la farina i aclariu-la amb la llet. Una vegada cuita, deixeu-ho refredar. Feu farcellets de farcit de llamàntol embolicats amb pasta kataifi. 
  3. Per al xarop: feu un sofregit fosc de ceba. Afegiu-hi i sofregiu-hi bé els crancs i cobriu-los d’aigua. Feu-ho bullir 35 min i coleu el suc sense aixafar els crancs. Salpebreu-ho. Reduïu-lo molt, fins que en quedin 250 ml. 
  4. Amb el foc lent, tireu-hi la mantega aixafada amb la farina. 
  5. Quan estigui desfeta i el suc tingui cos, ja podeu servir el plat. Coeu els farcells al forn 10 min a 200 ºC i serviu-los amb la salsa de crancs.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: