Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu el búrgul en remull amb aigua 2 h.
  2. Piqueu la carn i barregeu-la amb la ceba i l’all picats, les espècies i una mica de sal i pebre, al gust.
  3. Barregeu el búrgul amb la pasta de carn i formeu les mandonguilles.
  4. Fregiu-les amb l’oli.
  5. Piqueu el julivert i poseu-ne una mica sobre les mandonguilles, a l’hora de servir el plat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: