Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full en 10 rectangles individuals amb l’ajut d’un motlle rectangular (dels que només tenen parets, sense base). Punxeu-los amb una forquilla per evitar que pugi la pasta de full i coeu-los a 210 ºC fins que estiguin daurats. Deixeu-ho refredar.
  2. Munteu la nata amb el sucre i reserveu-ho.
  3. Muntatge: poseu un rectangle de full dins el motlle rectangular i ompliu-ho amb una capa de crema i una altra de nata. Acabeu-ho amb un segon rectangle de full. Empolseu-ho generosament amb sucre en pols i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: