Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la crema de llet al foc. Quan bulli, apagueu el foc, tireu-hi la xocolata de cobertura i remeneu-ho fins que es fongui. Després, ompliu-ne els motlles i poseu-los a la nevera perquè la xocolata agafi cos. Poseu la llet a escalfar al foc.
  2. En un bol barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho. Aboqueu-hi la llet calenta i deixeu-ho coure 5 min al bany maria.
  3. Tot seguit, incorporeu-hi el full de gelatina prèviament remullat amb aigua freda, i diluïu-lo. Afegiu-hi el praliné i tritureu-ho perquè quedi tot ben emulsionat.
  4. Per emplatar-ho, desemmotlleu la xocolata i poseu-la al plat. Pel damunt tireu-hi la crema de festucs. Ho podeu decorar amb festucs trossejats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: