Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les patates a grills llargs i més aviat grossos. Deixeu algunes patates ben netes però sense pelar, per donar-los més gust. Remulleu-les en aigua, per eliminar-ne el midó.
  2. Ofegueu-les en l’oli a baixa temperatura, fins que quedin cremoses per dins.
  3. Deixeu-les refredar com a mínim 1 h, perquè puguin formar una fina capa d’escorça.
  4. Fregiu les patates a alta temperatura (180 ºC) en oli abundant, per aconseguir que quedin ben cruixents. Eixugueu-les i poseu-les en un recipient amb paper de cuina, perquè absorbeixin bé l’oli. Salpebreu-les.
  5. Per a la salsa dos formatges: en una paella antiadherent, poseu els dos formatges i afegiu-hi una mica d’aigua. Amb una cullera de fusta, remeneu-ho i barregeu-ho bé.
  6. Serviu la salsa de formatge per sobre de les patates cruixents, amb una miqueta de xili jalapeño en vinagre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: